maanantaina, lokakuuta 30

Kirjamessuja ja Ikeaa

Kävimme eilen kirjamessuilla, jonne oli eksynyt pari muutakin ihmistä... Mulla on taipuvaisuutta ahdistukseen ihmismassoissa, mutta nyt selvisin hienosti. Mitä nyt ruokamessujen puolella Fazerin kojulla ahdisti kyynerpäät kylkiluiden välissä :)
Ostin monessa blogissa hehkutetun Nancy Bushin sukkakirjan ja aiemmin kirjaston tädeiltä lainassa olleen kynttiläkirjan Ja monia muitakin kirjoja, mm. Juban signeeraman uusimman Viivin ja Wagnerin ja Juholle Puputupunan. Helsingin sanomien ilmaislippu taisi tulla melko kalliiksi.

Parasta oli ruokamessujen puolella ollut tzutsikalakurssi eli sushia pääsin tekemään ja maistelemaan. Tarttee varmaan tehdä joskus kotonakin!


Tänään kävin Ikeassa hakemassa pari tämmöistä. Haaveissa olisi tehdä pari nukkekoti roomboxia, kunhan saan ledivalaistuksen pähkäillyksi, hankituksi ja rakennetuksi. Mullahan on siis iso, itse tekemäni nukkekoti kellarissa odottamassa turvallisempia aikoja (suomeksi: kunnes Juhoa ei enää moinen kiinnostaisi)ja minimaailmaa olisi kuitenkin kiva taas puuhastella. Kuolailen paria nukkisblogia... kyllä mäkin taas jokupäivä teen hienouksia!

Ei kommentteja: