keskiviikkona, huhtikuuta 12

Askartelua

Tänään intouduin askartelemaan. Mun piti jo viime syksynä tehdä Juhon kummeille semmoiset lompakkoon mahtuvat kortit, josta voi luntata synttärit, nimpparit, osoitteen ja pituuden yms. Kutsun sitä kummipassiksi. Noh, aikahan siis kului... mutta nyt passit on valmiit. Tein samalla omista kummilapsistani vastaavat eli yhteensä tein 8 passia, 3 lapsen kaikille kummeille. Materiaalina on Tiimarin kuviopaperit. Uusi laminaattorikin pääsi hommiin. Pituuden ja kengän koon viereen leikkasin laminointi taskuun reijän ENNEN laminointia, näin siihen voi lyijärillä merkata aina oikean koon! :) Osa kuvista on sensureerattu, kun ei aina tiedä minkälaisia turilaita täällä internetin ihmemaassa liikkuu...

Tänään sain taas postcrossing kortin, se on jo 4. Millä todennäköisyydellä tämäkin oli Alankomaista?! No oli se. Alankomaista on lähetty 7026 korttia (vert. Suomesta yli 19000) ja siis kolme niistä mulle. Ei mua muuten harmittaisi, mutta kun kerään postimerkkejä, ja kahdessa oli sama merkki ja tässä kolmannessa postin frankkeeraus :(. Ja mun esittelyssä lukee, että kerään merkkejä... Ei saisi kiukutella.

Mä unohdin hehkuttaa: Meillä meni 8.4.2006 1000 vaipan raja rikki! Eli Juho oli silloin käyttänyt (ja äiti pessyt) 1000 vaippaa! Siis kaksi päivää yli puolivuotta = 1000. Järjetön määrä!

Clapotis ei ole vielä pudottelussa, joten pihtaan kuvia (ei se näytä kovinkaan kummoiselta vielä)
Voi ahdistus, tallensin noi kuvat tollai vammasesti... en jaksa ajatella miten ne saisin siististi, sorry.

1 kommentti:

Sia kirjoitti...

Aivan ihana idea tuo Kummipassi!!