tiistaina, huhtikuuta 11

Virvon varvon

Bloggerilla oli eilen joku ongelma, enkä saanut kirjoitettua...


Palmusunnuntaina kävi oven takana pikkunoitia jonoksi asti. Yhdessä virpomisporukassa oli 3 suht vanhaa poikaa ja mulla meinasi pokka pettää, kun ne oli niin noloina ja kuitenkin uhmakkaita. Ja veivät muuten lähes kaikki suklaamunat kulhostani >:(. Tässä postauksessa kuitenkin pari kuvaa lasten tekemistä oksista. Toi ylläoleva kukka oli hienoin koriste.

Eilen sain 3. postcrossin korttini! Olen saanut 2 korttia Alankomaista ja nyt tämän Saksasta. Kummasti se piristää päivää, kun posti kolahtaa oven takana ja siellä on muutakin kuin laskuja :).

Toi Nemo kortti on sellainen hologrammijuttu, siis kuva vaihtuu kun korttia kääntelee, siksi skanneri ei oikein osannut ottaa siitä selvää kuvaa. Toi kortti on Juhon lemppari :)


Neulerintamalla olen aloittanut elämäni ensimmäisen clapotiksen, pakkokai munkin kun kaikki muutkin... :) Kuvia otan sitten, kun saan ekat silmukat pudotettua, nythän se ei vielä näytä oikein miltään. Suurin ongelma oli, että clapotikseen tekoon tarvitaan 18 (!) silmukkamerkkiä, ja mulla oli 0. Miehen kätköistä löytyi 8 prikkaa, mutta ne ei oikein luistanut ja niitä oli vain se 8 kpl = ei tarpeeksi. Kaivoin jo helmeni ja rautalankani esiin, että tekisin itse silmukkamerkit, mutta en oikein saanut inspiraatiota touhuun. Onneksi keksin, että yhdet helmet ovat juuri oikean muotoisia (littania) ja reikäkin on tarpeeksi suuri, joten jalostin ne helmistä silmukkamerkeiksi laittamalla ne puikkolle tarvittaviin paikkoihin :) . Lisää liplatuksestani (suomennos clapotiksesta) myöhemmin...

1 kommentti:

Sahrami kirjoitti...

En ole itse liplatusta tehnyt, mutta monet ovat korvanneet silmukkamerkit tekemällä pudotuskohtiin rivin nurjia silmukoita. Nehän puretaan joka tapauksessa pois!