maanantaina, huhtikuuta 3

Peruna on pyöreä, peruna on soikea, peruna on ruoka ihan oikea!

Eilen Juho sai ensimmäistä kertaa kiinteää ruokaa - perunaa. Kuvasta näkee, ettei se ollut mieletön riemunaihe, mutta jo tänään näytti maistuvan paljon paremmin! Sose oli ihan äitin tekemää, eli hieman kokkareista... Tällä viikolla Juho täyttää 6kk, hienosti on poika äidinmaidolla kasvanut, mutta nyt on hyvä aika alkaa syömään kunnon ruokaa (jospa ne yötkin vähän helpottaisivat pikkuhiljaa, kun on masussa muutakin kun maitoa...)


Tänään on taas ollut sateinen päivä, ei ole edes ulos viitsinyt mennä, vaikka kirjastossa pitäisikin käydä... Vaikka sehän on vaan varusteista kiinni toi sadesään ulkoilu. Ja asenteesta. No huomenna on neuvola, eli on pakko asennoitua paremmin.

Tein tämmöisen nallen Samoksesta, kutsun sitä horror-nalleksi, koska se on aikas kamala... Neuletiheydellä siis ON väliä, nyt nalle näyttää kuin norsun alle jääneeltä: lyhyt ja paksu. *Huokaus* Ja naama on kummallinen... Ehkä seuraavat nallet jo näyttävät paremmilta - jos niitä edes tulee... Nallen huivi on tehty koukkuamalla ja se on ihan jees, 7 veljesraitalangasta.1 kommentti:

muoriska kirjoitti...

Olipas niin tutun näköistä , tuo pöydän ääressä istuminen.
Huomenna pitäisi mennä töihin, jos tämä potilashotelli tyhjenisi.
Muistan hyvin tunteen kun posteljooni oli päivän tärkein vierailja, ja s-postiakin piti järkiään tavata.
Hyvää huhtikuuta.