lauantaina, huhtikuuta 8

Suunnnitelmia - vaan ei aikaansaannoksia

Kuten otsikkokin paljastaa, mitään en ole saanut tehtyä... Mutta olen yrittänyt aktivoida itseäni ja hankkinut tietoa ja suunnitellut...1) Olen haaveillut kool-aid värjäämisestä ja selaillut muiden blogeja ja innostavia värikokeiluja mm. Tiinan, Uhoavan gnun ja monen monen muunkin... (Voi jospa oppisin AINA laittaamaan mielenkiintoiset blogit ja sivut SUOSIKKEIHIN, koska on IHAN turha yrittää löytää myöhemmin takaisin jollekin sivulle, siinä oli sellainen sininen reunus. Jep, ei edes googletus auta niin köykäisin muitikuvin!) Olen päässyt haaveilussa jo niin pitkälle, että tilasin Amerikasta ystävältäni tuota "terveysjuomaa" (jota en koskaan antaisi lapseni juoda!) pussikaupalla ja toukokuussa sekä ystäväni, että ystäväni saapuvat Suomeen. Odotan innolla molempia! :)

2) Muiden bogeja lukiessani törmäsin Langankierteen organoisoimaan Laukunvaihtoon, no siihenhän piti heti saada osallistua, vaikkei ole mitään käsitystä siitä, millaisen laukun tekisin... mutta kuulostaa hauskalta tehdä jollekin toiselle laukku ja saada itse joltain laukku. Jännittävää ja innostavaa!

3) Eilinen kirjaklubi antoi taas uutta puhtia lukemiseen. Uusi kirjamme on Pikkujuttu -intohimosta rikokseen, mutta ennen sitä aion lukea Susanna Clarken Jonathan Strange & herra Norrellin, kun sen kerrankin kirjastossa näin.

4) Juhon uusi aluevaltaus eli syöminen on myös hauskuuttanut äitiä, kun pääsen miettimään uusia soseita ja makuja. "Vanha" tuttu on peruna, torstaina tutustuimme bataattiin ja tänään illalla maistamme luumua. Nam nam! Juho on reipas ruokailija, joka syö kiltisti lautasen (2 jääpalakuution kokoista kokkaretta sosetta) ihan tyhjäksi, ja katsoo, että siinäkö kaikki. Annosta siis nostetaan 3 kuutioon.
5) Postcrossingissa olen jopa ollut aktiivinen, olen lähettänyt 8 korttia, neljä on yhä matkalla ja itse olen saanut (vasta!) 2 korttia, mutta ompahan mitä odottaa! Hauskaa puuhaa!

Saa nähdä tuleeko huomenna virpojia! Pikkuruisia suklaamunia on jo odottamassa pikkunoitia. Rairuohonkin tai oikeasti ohrankin olen kylvänyt, mutta vielä ei näy mittään vihreää.

murr. en saa laitettua kuvia, joita yritin...
Muoks* sain kuvan lisättyä, kun olin 100 kertaa yrittänyt ja sitten päätin kokeilla tiedoston nimen vaihtoa ja da-daa, kuva suostui lisääntymään blogiini. Voi bitti, jos joskus oppisi koneenlogiikkaa! (sitä ennen pitäisi oppia miehen logiikkaa, eikös ne ole koodanneet suurimman osan maailman datasta...)!

2 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Tuo värjäily oli kyllä niin hauskaa, että aion tehdä sitä toistekin. Huomasin muuten, että Lemonade ja Mandarina-Tangerine eivät värjänneet kunnolla, joten ehkä kannattaa kokeilla muita sävyjä, jos voit itse valita. Black Cherry ja Tropical Punch olivat minusta hyviä (en puhu nyt hajusta enkä mausta).

vikke* kirjoitti...

Löysin blogisi Ionan sivujen kautta, katselin onko tullut lisää laukkuvaihtajia.
Mukavaa saada "uutta luettavaa" täältä läheltä ;)

Pitääkin vierailla Vekaravintissä, ihania lankoja!!
Ja Tuusulanjärvellä on sitä tämäkin porukka hengaillut, ihana jääreitti siellä!

Tosi kiva blogi sulla, kaikkee mahtavaa olet tehnyt. Tuo lorupussi on huippu, ihanat lorukortit. Meidän esikoinen sai sellaisen itsetehdyn lahjaksi ja on ollut mukava.