torstaina, tammikuuta 4

Mitäs täällä tapahtuu

No täällä on siivottu neulenurkkaus (taas vaihteeksi, mutta se on se paikka meillä joka ei pysy järjestyksessä, koska se on vain mun aluetta...) Sitten täällä on neulottu rannekkeita kahden värisillä helmillä, jotka kummatkaan ei näy langasta (*huokaus*) Jos oikein kuvittelee voi nähdä vihreitä vinoneliöitä ja kirkkaita ruutuja, eikö? Lanka on ihanaa drops alpacaa, mutta pakko tehdä jatkossa vain tummista langoista helmineulontaa... En ole jaksanut ommella saumoja, sen verran näkymättömyys masentaa.Lisäksi täällä on pähkäilty uusimman Modan dominoneule-sukkia, ei toi voi mennä noin, mutta en muutenkaan tajua ohjeita, joten yrityksen kautta. Ahdistavinta on, ettei noita voi tehdä samalla puikolla, olen niin tottunut tekemään molemmat sukat samaan aikaan samalla pyöröllä, että ahistaa alkaa tekemään mitään parillista erikseen! Tossa on kahdessa pyörössä kaksi dominoa, joita yhdistää vain yksi lanka kulmasta, prhn! En vielä pura, vaikka usko on jo hiipunut.
Loin sukille oikein oman labelin, meillä on haaste neuloa paikalliselle suojakotiyhdistykselle sukkia koko vuoden ajan, eli oletettavasti niitä multakin syntyy.
Ai niin, ja puolet kirjaston käsityöosastosta on raahattu kotiin inspiraatiota varten (ei iskenyt ainakaan eka selauksella).

Juu ja niin: SAY:ni voi alkaa odottelemaan postin kolahdusta :)

ps. Harkitsen myös Project spectrumiin 2.0 osallistumista, eka jäi väliin.

1 kommentti:

Kati kirjoitti...

Hei! Meillä näyttää olevan yhteinen ongelma. Koko illan olen pähkäillyt noiden samojen dominosukkien kanssa.