lauantaina, tammikuuta 20

Pienen pieni veturi

Täällä taistellaan yhä niiden Dominoneulesukkien kanssa... Mä en osannut lukea ohjetta ja työ pysähtyi noin viikoksi. Eilen keksin vihdoin, miten kantapään jälkeen jatketaan ja sain apuakin Katilta, kiitos avusta, vaikka loppujen lopuksi keksinkin ratkaisun ennen kuin ehdin apua lukemaan :). Mutta siksi täällä on ollut ei-mitään-esiteltävää-sataan-vuoteen-kausi menossa. Yritän saada sukat tehtyä a.s.a.p., alkaa vaan tökkimään noin niikuin henkisesti ;)

Mutta piristävänä välipalana tein jotain ihan muuta. En edes muista, että olisin koskaan kirjonut mitään tavalliselle kankaalle, tai kirjonut ylipäätään pitkään aikaan, mutta uusien kirjojeni innostamana kirjoin Juholle nenäliinan kulmaan pienen punaisen veturin. Mielestäni siitä tuli hauska, vaikka ei näytäkään ristipistoilta (en kyennyt laskemaan ohuenohuita lankoja...), mutta veturilta se näyttää.

Nenäliinoja ostin joskus Jyskistä 6kpl, taisi olla Paris nimeltään. Eli idea kirjottuihin nenäliinoihin on hautunut jossain alitajunnan pohjamudissa jo pitkään. Kangas on vähän ryttyssä, en ole ehtinyt työtä siloittelemaan. Mitähän seuraavaksi kirjoisin... ai niin, ne sukat pitää tehdä *huokaus*

2 kommenttia:

rebekka kirjoitti...

Sievä veturi!! Pieni mies ilahtuu taatusti nenän niistämisestä ;-)

tiina kirjoitti...

Aivan ihania juttuja olet tehnyt...
Eksyin sivuillesi vahingossa ja siellähän vierähtikin tovi:)