tiistaina, tammikuuta 30

Suk-suk-sukkia taas

Olen paholainen, että mulla on esitellä taas vain sukkia. Mutta varoitin etukäteen, että sukkia saattaa syntyä, sillä Marttojen kanssa neulomme sukkia paikalliselle suojakotiyhdistykselle. Varsinkin miesten sukkia. Joten tässä taas yksi pari uunista ulos. Huomenna opetan muille martoille, kuinka sukat tehdään yhdellä pyöröllä yhtaikaa ja kuinka sukat voi aloittaa varpaista, jännittää neuvoa ihmisiä, joilla on sata kertaa enemmän kokemusta neulomisesta kuin muilla. Toivottavasti osaan selittää asiat selkeästi ja niin, että joku niistä hyötyykin ;)malli: oma, varpaista aloitetut, tiimalasi k.pää
lanka: Novita 7-veljestä moniraita, 100g
puikot: 3 pyörö
koko: 45

Löysin kaappien kätköistä tällaisen neulotun ja huovutetun hatun, jossa helmistä kirjailtu lumihiutale. Malli on omasta päästä parisen vuotta sitten, ihan suorakulmion mallinen, vaikka kuvakulma hämääkin. Tykkään lumihiutaleesta kovasti, pitäisi tehdä tollaisia muuallekin.Nyt alkaa lankahamsteri haaste lähestymään! Eli vielä huomenna voi ostaa lankaa ja sitten ei enää vilkuilla omien varastojen ulkopuolelle. Meidät jaettiin 7 ryhmään, sillä osallistujia on 151! Huima määrä lankalaihislaisia. Mä kuulun ryhmään 1. Tulee varmaan seurattua tarkemmin muiden puuhia, kun on pienempi kokonaisuus. Jos yrittäisi seurata kaikkia 150 muun blogia, ei jaksaisi kuin katsoa kuvat.

1 kommentti:

Palaga kirjoitti...

Siis pyöröpuikoilla sukkia, ja molemmat yhtä aikaa. Ymmärsinkö oikein? Kuinka se tapahtuu, olen tosi utelias, tiedonjanoinen.
?