tiistaina, tammikuuta 23

Silmukkamerkkejä ja lankainventaariota

Askartelin pari retro-henkistä silmukkamerkkiä. Puuhelmet on Aarikan epäkurantteja, joita ostin vuosia sitten ison laatikollisen hyvään hintaan.Tänään aloitin lankainventaarion, täytyyhän sitä tietää mistä laihiksen aloittaa helmikuussa. Juho oli innokas apuri... torneja oli hauska rakennella ja laatikkoja heitellä.Tänään ehdin laskea vain noin puolet langoistani, päivän saldo 6 kg 800g, huomenna pitää laskea loputkin. Arvioin etukäteen omistavani noin kahdeksan kiloa lankaa, mutta metsään meni sekin arvio. Ai niin, viikonloppuna sain kälyltä kassillisen jämälankoja, joten määrä varmaan kohoaa lähemmäs 14 kiloa... Milloin tässä näin kävi ;) Pahinta on, että suurin osa langoista on ei-kiinnostavia jämiä. Täytyy kehittää niistä(kin) jotain.


Joo joo, ne dominoneulesukat edistyy myös! Toinen saa jo tänään varpaat ja toinenkin on ihan lähellä valmistumis(vuot)taan

1 kommentti:

Tarja kirjoitti...

Kiitos todella mieluisasta palkinnosta...pahus kun en voi lisätä kuvia,oma kone on rikki!Mukavaa talven jatkoa Sinulle ja perheellesi,langat todella haluavat huiviksi : )