sunnuntaina, huhtikuuta 6

Inventaario

Taudin jälkeen täällä on siivottu urakalla. Miestä ahdisti lankapussukat, jotka yrittivät lojua huomaamattomina nojatuolin takana. Siispä mun piti siivota kaikki lankani, jotta pussiutuneet langat pääsivät muiden pariin.

Samalla päätin muuttaa lankavarastoni myös bittiversioksi, olin kauan sitten tallentanut jonkun (en yhtään muista kenen!) tekemän lankataulukon, joten eikun dataa naputtelemaan. Uskokaa tai älkää, mutta siinä kului yli tuplaten se aika, mikä kuluin lankojen siirtelyyn ja punnailuun!
Yleensä siivoilun jälkeen on hyvä mieli, mutta nyt kyllä ahdistaa. Nurkissani pyörineet langat ovat mystisesti lisääntyneet keskenään. Puolustaudun sillä, että yli 4 kiloa on puuvillalankoja, joita en edes neulo, ja molemmat kälyt ovat luovuttaneet lankakätkönsä mulle. Noh, lankaa on siis 23 kg 80g. Hups.


Se ei ihan taida neulomalla haihtua, joten mihinkään lankalakkoon en kyllä rupea. Hitsit, mähän oon ennemmin itse missinmitoissa (lue: ei tapahdu ikinä) kuin lankavarastoni siedettävissä lukemissa... Raivotuttavasti suurin osa on oikeasti jämäkeriä ja varsinkin 7-veljestä eli joku tosi hyvä jämälankaprojekti pitäisi kehittää.

2 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Ihanan värisiä lankoja tuossa kuvassa!

Taija kirjoitti...

Kiitos, se on itse Kool aideillä aiemmin värjättyä lankaa.