keskiviikkona, huhtikuuta 2

Noro - ei herkkähipiäisille

Tämä neuloja toivoo, että saisi Noroa vain lankana, ei tautina.
Meillä on noroiltu jo kolmatta päivää, pyykkiä on pesty 10 koneellista ja vessaan jonoteltu, kuumeiltu ja lihassärky on kammottavaa. Sängyssä on maattu koko perheen voimin, "onneksi" virta on ollut Juholtakin vähissä ja uni on maistunut.
Nestetankkaus ei meinaa onnistua millään, meinasi jo paniikki iskeä, kun täysimetyksellä oleva Eero ei saanut maitoa, kun ei vaan irronnut! Vesi ei pysynyt sisällä kolmea sekuntia kauempaa, nyt ymmärrän termin vatsahuuhtelu. Viime yönä vatsalihakset krampissa iski hirmuinen himo Pepsi Maxiin ja tsadam, oksentelu loppui osaltani siihen. Nyt vielä pitäisi saada vatsa rauhoittumaan, jotta voisi edes harkita syömistä. Puikkoihin ei voi katsoakaan! Nyt takas huilimaan.

5 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Tsemppiä, meidän perheellä tuo ihanuus oli viime keväänä. En suosittele kenellekään. Pikaista paranemista:)

Hanna kirjoitti...

Oi oi! Minulla jyllää A-infulenssa, kai. Jarin piti tulla kesken päivää kotiin, kun minä en pysynyt edes 1000mg panadolin voimin pystyssä. En muista milloin olisin ollut näin kovassa kuumeessa. Mahtataudit on minusta kaikkein viheliäisimpiä tauteja rokkojen kanssa. Kurjaakin kurjempaa!
t: Hanna

hiphei kirjoitti...

Pikaista paranemista! Eksyin blogiisi ja kävin ihailemassa tekemiäsi vaippoja (ja muutakin) ja piti jättää kommenttia. :)

tiinaf kirjoitti...

Voimia sairastupaan!

Taija kirjoitti...

Kiitos mmyötätunnosta.

Nyt alkaa elämä voittamaan, Juho on jo voimissaan, mies ja minä kokeillaan pikkuhiljaa syömistä. Kyllä tämä tänään on ohi, onneksi.

Tätä tautia en kyllä kenellekään toivo!