lauantaina, tammikuuta 17

Kevätpäiväntasausyllätyshuivi KAL

Hieman hitaana löysin eilen Lankakomeron Kevätpäiväntasausyllätyshuivi KAL:in.

KALhan siis tarkoittaa yhteisneulontaa, eli jokainen tahollaan neuloo samaa asiaa samoihin aikoihin (tämä selvennyksesi Martta-ystävilleni, jotka käyvät kurkkimassa, mitä puuhailen :) ) ja yllätyshuivi tulee siitä, että huivin kokonaista ohjetta saati kuvaa ei kukaan vielä ole saanut, vaan vihjeitä eli ohjeita paljastetaan pikkuhiljaa. Nyt on paljastettu vasta vihje 1., joten hyvin ehtii mukaan!
Neuloin eilen mallitilkun ja 1. vihjeen kokonaan. Tai oikeastaan kaksi kertaa, koska pudotin kolmanneksi viimeisellä kerroksella 2 silmukkaa keskellä työtä, enkä todellakaan alkanut poimimaan niitä. Hieman masokistisesti valitsin langakseni 100% Bambua olevan ohuenohuen Xien, mutta hyvinhän sekin tuntuu toimivan, tosin neulepinta on melko erinäköistä, kuin kanssaneulojilla, mutta sen tajusin kyllä jo etukäteen :) Puikkoina on 4,5 Addit. Nyt täytyy vain odottaa seuraavaa vihjettä!

1 kommentti:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Minä kans lähdin tuohon mukaan ja ajattelin neuloa ohuesta langasta (Pirkanmaan kotityön tosi ohuesta kampalangasta). Voi siis olla että sun ja mun neulepinta tulee näyttämään aika samalta. Vielä en kylläkään oo neulonut edes mallitilkkua.