sunnuntaina, tammikuuta 4

Vuoden ensimmäiset valmiit

Käsityövuosi 2009 alkaa lupaavasti; valmiina on yhdet vauvan töppöset ja peukaloita vaille olevat Eeron lapaset.Töppöset on tyttövauvalle, joka syntyi kavereille juuri ja juuri viime vuoden puolella. Tikru suostui ystävällisesti demonstroimaan pullukkareisiä :)
Malli: oma
Lanka: Alpaca Silk 20g (ainoaa tytönväristä villalankaa, jota oli kotona juuri tähän hätään!)
Puikot: 3,25 mmEerolle on tulossa onteloneuleena tehdyt kaksinkertaiset lapaset. Aivot meinasi nyrjähtää, kun pähkläilin, mitkä silmukat on ulkopuolta ja mitkä sisäpuolta ja varsinkin resorit oli haastavia ;). Vielä peukalot ja saataisiin lapaset testiin, Eero kun on varsinainen Cold Finger.
Lapaset ovat käännettävät, tuo vihreä on varsinaisesti ulkopuoli (toisella puolella kun näkyy parit aivonyrjähdykset eli langankierto on näkyvillä...)

4 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Nätin värisiä ovat molemmat, sekä sukat että lapaset!

Mari kirjoitti...

Just tänään yritin selittää äidilleni, miten kaksinkertaiset lapaset todennäköisesti tehdään. En ole itse kokeillut, paitsi onteloneuletta kyllä olen, mutten lapasiin. Ja sitten vaan äidin kanssa jutellessa tuli mieleen, että noinkohan ne tuplalapaset tehdään.

Ihanat värit noissa lapasissa, on niin suloiset! :)

Taija kirjoitti...

Kiitos -maria-!

Mari: Enemmän taitaa olla vallalla tapa neuloa ensin lapanen ja sitten poimia resorin reunasta silmukat ja neuloa toinen lapanen kiinni ensimmäiseen.

Onteloneule tuntui musta "vaivattomammalta". Neuloin molemmat lapaset yhtaikaa pyöröllä ja molempiin syntyi sisä- ja ulkopuoli samalla kertaa.

Taija K kirjoitti...

No ei ihme, jos tuossa puuhassa aivot nyrjähtää, kun vielä teet pyöröillä ja kirjoneuletta.. Ei onnistuisi minulta, tai ehkä onnistuisi, mutta kärsivällisyys ei riittäisi yritykseen ja erehdykseen. (Baijerilaissukkien jälkeen täytyy vakaasti uskoa, että osaan tehdä mitä tahansa ;o))