keskiviikkona, tammikuuta 28

Kinnasneulailua

Sitkeästi viiden alun jälkeen sain eilen tehtyä tämän:
Koko on pienen lapsen, ajattelin että siten on helpompi harjoitella. Nyt haasteena on tehdä toinen saman kokoinen (juuri tästä syystä neulon kaikki parilliset pyöröllä yhtäaikaa!) ja keksiä miten ihmeessä peukalo aloitetaan... Lankana on jälleen Naturgarn no 1. Tarkkaavaiset lukijat ovat huomanneet, että olen aktiivisesti pienentänyt Naturgarn no 1. varastojani, niitä kun tuli haalittua joskus reilu kilo, halvalla kun sai, 50senttiä kerä ;)

Kuvan taustalla näkyy mörvelö huovutukseni, josta valitin aiemmin. Vielä en ole yrittänyt elvyttää sitä. Taidan saksia kulmat auki ja laittaa napit laitoihin. Siis tuo on aakeelaakee, vaikka piti olla neliönmallinen kori.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Heh, sinä taisit silloin toissasyksynä SNY-kierroksella minullekin lähettää noita Naturgarn no 1 -keriä... ;) Vai olitkohan se sinä? Jostain minä ne kuitenkin sain, itse en ole ostanut. Kolmesta kerästä syntyi minulla ihana laukku, joka on päivittäin käytössä (käsityökassina). :) Jotenkin sellainen muistikuva, että olisit laittanut niitten Naturgarnien mukana kassin sangatkin... Tuli vaan mieleen, kun noista Naturgarneista kirjoittelit. :)

Taija K kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Jos tarviit ohjeita peukaloa varten, multa löytyy kurssilta saamani moniste, josta voin katsoa. En itse tehnyt kintaita kurssilla, joten ei tullut sitä harjoiteltua.