maanantaina, heinäkuuta 20

Palermo Mössykkä

Malli: Titityyn Tiinan Mössykkä, SK 6-7/09
Lanka: 66g Palermo
Puikot: 3,25 mm
Sanoista tekoihin, tässä toinen mössykkäni, tästä paidasta ylijäänyttä lankaa. Neulematematiikka on mielenkiintoista, sen todistaa yhtälö:

"Sama silmukkamäärä + paksumpi lanka + isommat puikot = pienempi hattu"


Kuvaamisen suhteen oma apu näemmä on paras apu, en jaksanut odottaa miestä kuvaamaan. Vaikka kolmekymppiä tulee mittariin ihan pian, ei puberteetti näemmä mene ikinä ohi *huokaus*.

4 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Täällä kuules tulee 40 mittariin täyteen ja silti puberteetin ohittamisesta ei ole puhettakaan. Ei finnien puolesta eikä luonteen puolesta ;)

Taija kirjoitti...

Voi KääK! Toihan ei helpottanut yhtään! Finnit saisivat jo kadota, varsinkin kun en teininä kärsinyt niistä lainkaan. Luonnettani en vaihtaisi :D

Tanja kirjoitti...

Tuo mössykkä näyttää kivalta kuin myös edellinen tekemäsi. Minäkin kaivoin ohjeen esille ja sopivaa lankaa, jos vaikka tekisin sellaisen pojille. Omaan päähäni ei sovi minkäänlainen hattu :-)

Taija K kirjoitti...

Joo ei finneistä pääse eroon: mullakin mittarissa muutamaa päivää vaille 39 ja finnit sen kuin jylläävät. Kai ne pysyisivät poissa, jos ei söisi koskaan suklaata, jäätelöä, juustoa... Eli siis ei onnistu ;o)

Kivoja mössyköitä, miten en ole tuollaista mallia ollenkaan lehdestä huomannut!