torstaina, heinäkuuta 30

Lahjoja ja arvontaa


Kiitos kovasti onnitteluista ja arvontaan osallistumisesta!

Katsokaa mitä ihanuuksia sain lahjaksi! Tälle täytyi heti virkata pesäkolo, lankana samainen Palermo, mitä on nähty tunikassa ja mössykässä. Matkakaiuttimien kotelo on tekeillä.


Sain lahjaksi myös rahaa, joten kävin itse ostamassa hieman Pandoraa. Rahaa jäi, ja luulen että haen vielä pari helmeä lisää :)
Lisäksi lahjaksi on luvassa myös saumuri. Olen ihan pihalla niiden suhteen, joten saa kehua ja haukkua merkkejä ja lämpimästi suositella! Kaikki apu on tarpeen!


Ai, ettekö tulleet katsomaan lahjojani?! No, on täällä arvottukin. Tässä 43 arpaa:Virallisena onnenpoikana toimi Juho, lahjomaton, tiukkalinjainen tuomari (lastenohjelma oli juuri kesken ja arvonta oli hyvin pikainen).

Voittaja on:
ONNEA kaima!
Laitatko osoitteesi e-mailina tasajora (att) yahoo . com, niin laitan yllätystä tulemaan.

6 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Voi mahtavaa! Meillä on muuten muutakin yhteistä kuin nimi nykyään: liityin Marttoihin. Odottelen jäsenmaksukaavaketta ja muuta postia sieltä suunnalta.

kaisa kirjoitti...

Saumureista, Bernina on hyvä. Kotikoneissa käytetään samoja aineksia kuin teollisuuskoneissa, joten ovat kestäviä.

Samma kirjoitti...

Hienoja lahjoja olet saanut!

Mulla on Pfaffin saumuri ja tykännyt olen. Joskokin on viime aikoina jäänyt ihan liian vähälle käytölle.

JaanaV kirjoitti...

Myöhästyneesti onnittelut!

Hanki nelilankainen differentiaalisyöttöinen saumuri. sen saa kolmilankaiseksi ja tuolla difrentialisyötöllä saa eri materiaaleihin hyvää saumaa aikaiseksi.
Mun saumauri on jo pitkälti toistakymmentä vuotta vanha Bernette - siis Berninan saumuri ja hyvin on pelittänyt.

Hanna kirjoitti...

Moi
Myöhästyneet onnittelut!

Mulla on Singerin 4-lankainen differentiaalisyöttöinen saumuri, toimii ok. Jos nyt ostaisin saumuria, niin kokeilisin myös Berninaa. Mulla pitäisi olla Suuren käsityölehden suuri saumurivertailu jonkun vuoden takaa jos kiinnostaa.
T: Hanna

Katri kirjoitti...

Onnittelut!

Hommasin itse pari-kolme vuotta sitten Juki-merkkisen saumurin. En ollut aiemmin merkistä kuullutkaan, mutta kuulemma koulut ym laitokset käyttävät sitä jonkin verran. Hyvä jälki, tasainen meno ja saumuriksi vielä melko äänetönkin. Tykkään!