keskiviikkona, elokuuta 8

Ensimmäinen paketti SNY:ltäni

Salainen neuleystävä -07 käynnistyi elokuun alussa. Tänään sain ensimmäisen pakettini :) Olen hiukan hämilläni, sisällä oli kortti, jossa komeilee Keravan asema ja terveiset Keravalta... Itsehän siis asun Kervossa, mutta todennäköisyys että myös SNYni asuisi täällä on melkoisen pieni. Paketti oli postitettu Tuusulasta ja jotain höpinää lomareissustakin oli, mutta en tiedä mitä uskoa ;) Kiitos kuitenkin paketista!

Meinaan pakahtua mahani kanssa helteeseen, onneksi Juho (1v10kk)kantaa päivittäin simmarinsa mun eteen ja hokee tonne tonne, joten pakkaamme pyyhkeet ja eväät mukaan, ja kävelemme 400m maauimalaan viilentymään. Masuvauva ei oikein kävelystä perusta tai ainakin pistää kovasti hanttiin, mutta pakkohan se on vain elää "isoveljen" tahdissa, ei täällä paljoa huilailla.


Viime viikonloppuna kävimme partioleirin perheleirillä. Oli tosi hauskaa ja Juho viihtyi metsässä kuin olisi aina ennenkin raahattu se keskelle ei mitään viikonlopuksi telttailemaan :). Telttasauna ja järvi oli ehdoton suosikki, saunasta pojan sai pois vain hirveän itkupotkuraivarin kanssa, siis lapsi itki, en minä. Sunnuntaina painoimme hienot leiripaidat, silkkipainokehys on ihan paras juttu ikinä, pitäisiköhän askarrella itsellekin semmoinen... (varsinkin kun sitä käyttäisi kerran viidessä vuodessa)
Ompelukonekin on taas laulanut, mutta yhä vain korjaushommissa: telttapussi, mummon pyjama ja pari tyynyliinaa on saanut hoivaa osakseen. Niistä ei kuvia, kun ei miltään näytä korjattu sauma :)

Voin vilauttaa vielä lopuksi sukkakisan sukkiani vain edestä päin, takana on hieno yksityiskohta, vaikka itse sanonkin... Etupuoli ei ole kummoinen, mutta tuo mieleen bambut. Heti kun meillä on ollut eka Marttailta lähetän sukat kisaan. Lupasin keväällä, että jos sukat kisaan teen, tuon ne näytille ensin Marttoihin.

6 kommenttia:

Relli kirjoitti...

Voi miten kauniit sukat, kaunis on lankakin!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että paketti löysi perille asti. Ensi kuussa sitten jotai isommalti kun tuo jäi summaltaan vajaaksi.. Ja kehittelemään jotain kivaa ensi kuulle.. Hellepäiviä sinne suunnalle ;o)
SNY

Tanja kirjoitti...

Kauniit sukat - mun kisasukat on vielä ajatuksen asteella...

Taija kirjoitti...

Kiitos sukkakehuista ja terkkuja sny:lle!

JennyF kirjoitti...

Kylläpä on kauniin näköiset sukat!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat sukat :) Olisiko näiden ohjetta mahdollista saada?