sunnuntaina, elokuuta 19

Taidetta(ko?)

Innostuttiin tänään ystävieni Juulin ja Lauran kanssa kippokutsujen jälkeen askartelemaan paskartelemaan. Strömsössä tehtiin kerran vastaavia sisustuselementtejä.Loistava projekti, jota varten ei hankittu mitään, vaan hyödynnettiin itse kunkin varastoissa pyöriviä maalin jämiä, sabluunoita ja vanereita. Prosessi vei tunteja, mutta sanoisin, että kyllä kannatti! Kiitos tytöt hauskasta viikonloppuprojektista! Vähän kuin olisi ollut ilmaisella työvänopiston kurssilla.

Valmiista töistä on havaittavissa tietty yhdenmukaisuus värien ja kuvioiden suhteen... miksiköhän? Osa maalipurkeista ei koskaan auennut ja jotkut mallit nyt vaan oli kivempia kuin toiset :) Lähes kaikissä töissä on Taika-maalia, joka kiiltää oudosti kuvissa, lisäksi värit eivät näy oikein, koska kuvaushetkellä oli jo hämärää. Mustamaali on liitutaulumaalia.


Tässä omat tekeleeni:

Oikeasti poikittain oleva taulu.

Kaksi liitutaulua

Toi oikeanpuoleinen kapea on siis mun tekemä. Vasemman puoleinen on Lauran ja Juulin keskimmäinen

Juulin muut taulut:


Lauran kolmoset:

Pohjaväri on vihreä, mutta ei näy tässä valossa.
Pieni galluppi:
a) Koska miehemme eivät hirveästi innostuneet töistämme ja hihkuneet, että "vähänkö hienoja töitä!" kaipaamme hieman palautetta. Mikä tauluista on sinun suosikkisi ja miksi?
b) Entä jos törmäisit moisiin tai pienempiin töihin joulumyyjäisissä ostaisitko? Ja mihin hintaan?
Jos sinulla on hyvä idea, kuinka taulut saisi ripustettua seinälle, olisi kiva kuulla siitä!

14 kommenttia:

Relli kirjoitti...

a) Vähänkö hienoja töitä! Oikeasti. =)

b) suosikit on nuo kolme isointa, kaikki eri tekijöiden käsialaa (se kuva missä on kolme isoa taulua). Luulis olevan mainiota myyjäiskamaa, hintaa en osaa arvella kuitenkaan.

amma kirjoitti...

-aivan ihania!
-mun matkaan tarttuis mikä vaan! hinta on kyllä semmonen, et sen tietää millon halvalla saa ja millon maksaa liikaa-vaan paha mennä sanoo ihan hatusta. Mut tosi ihanii, taitavia ootte

KatiO kirjoitti...

Tosi ihania! En osaa valita parasta sillä mun mielestä kaikki ovat kauniita. Haluaisin kaikki meidän seinälle :) Aivan ihania!

Kyllä minä tuollaisia tauluja ostaisin.

Johanna kirjoitti...

Upeita!

Tui kirjoitti...

Tosi kauniita!

Sinikka kirjoitti...

Tosi upeita töitä kaikki en osaa valita mikä olisi ihanin. Voisin vaikka ostaakin jos eivät olisi ihan kauhean kaliita:)

lettu kirjoitti...

Aivan huippu-upeita ! Mulle kävisi noista mikä vaan, tai vaikka kaikki :)
Hinta-arviota on vaikea antaa....

Mirsq kirjoitti...

Aivan mahtavia! Mä voisin myös ostaa kaikki noista!! Värit, kuviot, kaikki täysin mun makuun! Ostaisin vaikka jokaisen noista. Hintaa on tosiaan paha sanoa, mutta jos alle 20e/kpl olis niin ostaisin heti ainakin pari!

ihanasonja kirjoitti...

Aivan mahtavia tauluja! Varmasti ostaisin jos osuisi kohdalle ja seinällä olisi tauluille tilaa taikka lahjaksi ystäville tms. Kaikki ovat mielestäni hienoja, kuvat ovat hauskoja. Hintana voisin maksaa pienimmistä ehkä 20 e kpl... riippuu tosin minkä kokoinen se oli...

Taija kirjoitti...

Kiitos kaikille todella positiiisesta palautteesta! Olen aivan hämilläni ja otettu saamastamme huomiosta :)

Aiomme loppuviikosta tehdä tauluja ihan myyntiä varten, todennäköisesti juuri joulumyyjäisiin. Mutta nythän ne on jo tehtävä, kun voi vielä pihalla rellestää, sisällä ei näitä hommia voi lapsiperheissä tehdä!

Taija K kirjoitti...

Joo kyllä täällä tosiaan ollaan jännityksestä pinkeänä. Katson puhelinta muutaman minuutin välein, että jos en vaikka ole kuullut kun se soi tai viesti on tullut. Puhelin on tuossa puolen metrin päässä, niin ei sitä välttämättä kuule.. ;o)

En muuten osaa valita suosikkia noista tauluista, yritin jo aiemmin, mutta ei kyennyt. Hienoja ovat. Olet kova tekemään kaikkea, minä en juuri viitsi muuta kuin neulomista.

Ilosilmukka kirjoitti...

a) Hienoja! Mun lemppari on tuo alimmainen(ko se nyt oli), jossa on kolme erillistä levyä ja kuviot jatkuu aina viereisessä.

b) Hintaa en kyllä osaa sanoa, mä oon aina se, joka on myymässä ;) Itse tykkään tehdä kaiken, minkä vain suinkin osaan tai voin opetella.

mrs vsop kirjoitti...

Minä tykkään ihan kaikista! Ostaisin kyllä :)

Hannakala kirjoitti...

Mustapohjaiset liitutaulut ovat minun suosikkejani. Jos nuo olisivat jossain sisustusliikkeessä, veikkasin hinnaksi 40-80e, ellei enemmänkin.