maanantaina, elokuuta 13

Pallovirkattu myssy


Virkkasin Novitan Syksy 2007 ekstasta tämmöisen baskerin, lanka 7-veikkaa väri 777. Ohjeen tulkinta oli hieman haastavaa, joten sovelsin oman pääni mukaan. Lisäksi neuloin resorin reunaan, pylväsvirkkaus otsalla ei kuulostanut hyvältä. Pallovirkkaus oli uutta minulle ja ihan hauskaa. Tämmöiseen olisi hyvä upottaa seiskaveikkavarastoja!
Ohjeen mukaan myssyn koko oli aikuinen 54cm (siis poikani alle 2 vee käyttää 54cm hattuja!), joten virkkasin kokoa isommalla koukulla. Myssystä tuli reilu, mutta ainakaan ei voi väittää, että pipo kiristäisi :) Lisäksi lankaa kului lähemmäksi 200g kun ohjeessa oli 100g.
Joku häiriö täytyy ihmisessä olla, jotta alkaa näillä helteillä värkkäämään villalangoilla? :) Eilen opastin ystävää, kuinka pitkällä pyöröllä neulotaan kaksi sukkaa / lahjetta samanaikaisesti , ja aloitin itsekin neulomaan samalla. Taitaa tulla vauvalle säärystimet tms. Lankana taas 7-veljestä, koska sitähän kotoa löytyy... Kuvaa myöhemmin, jos valmista syntyy.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hei!

Minulla olisi tarkennuskysymys/ohjeistuspyyntö yhdestä vanhemmasta postauksestasi. En löytänyt täältä meiliosoitettasi, niin että saisinko sen, kun on niin pitkä kysymys ettei sillä viitsi kommenttikenttää kuormittaa :)

Taija kirjoitti...

meiliä voipi laittaa

tasajora @ yahoo . com

(kaikki yhteen). :)