keskiviikkona, elokuuta 1

Kotona taas

Miehen loma loppuu tällä viikolla ja arki on palaamassa kuvioihin. Oltiin parin viikon reissulla ja saatiin mukavasti sotkettua lapsen nukkumaanmenorytmit kokonaan... Toivottavasti tilanne normalisoituu!

Olen ommellut pitkästä aikaa, mutta en mitään näyttämisen arvoista. Tein Laser-jollan masto/puomipussin, fiksasin miehen roikkumahousuja (purjehdussälää nekin) ja korjasin tyynyliinoja, joita lapsi on tuttia kaivatessaan purrut puhki. Ai niin, tein yhden kännykkäpussin kaverilleni, mutten muistanut kuvata sitä. Ompelukone kököttää vielä keittiön pöydällä, josko sille vielä käyttöä löytyisi.
Sitten sain suunniteltua ja neulottua Novitan ja Marttojen Kaunein käyttösukka-kilpailun innoittamat sukkani. Vielä pitää langanpäät päätellä ja viimeinen höyrytys antaa, ennen kuin ne uskaltaa lähettää. Vielä en ole kuvaa saanut otettua, omaa jalkaa on niin typerän vaikea kuvata kivasti. Lanka on 7 veljestä ja sukat on polviin asti ulottuvat, varpaista aloitetut. En varmaan kehtaa julkaista kuvaa / ohjetta ennen kuin sukat on jo Novitalla, muuten iskee ramppikuume ;). Itse olen tyytyväinen, varsinkin kun en ole aiemmin mitään itse suunnitellut. Toivottavasti ne vain testaa niitä jonkun jalkaan siellä kisassa, sillä mallikuvio vetää sukan kasaan ilman jalkaa, eikä pinta näytä oikealta.
Tylsää postata kuvattomasti, mutta nyt en keksi mitään kuvaa tähän laitettavaksi.

Ei kommentteja: