maanantaina, tammikuuta 30

Miten voi jo olla uusi maanantai?

Joku kelaa mun elämää pikakelauksella eteenpäin! Miten voi olla jo seuraava viikko? Vastahan äskenhän oli maanantai - ja taas on! Ihmeellistä. Ai miten niin ajantaju katoaa kotona? Ai mökkihöperöitymisen ensioireita? höpönhöpön. :)

Mutta parasjuttu on, että rauha on palaunut meidän öihin! Viikonlopun mies nukkui lähempänä vauvaa ja minä toisellapuolella sänkyä -> äitikin siis nukkui! Ja viimeyönä palasin Juhon pinnasängyn viereen nukkumaan ja dadaa! Juho JA äiti nukkuivat ja söivät vain neljän aikaan kerran!!!!! Näin sen pitääkin mennä. Mä jo ehdin huolestua, että tätä valvomistako se sitten vaan on, mutta onneksi Juho on fiksu poika, ja tajuaa nukkua öisin. (taas)

Ja koska olen nukkunut, olen myös virkeämpi eli jaksan taas nysvätä. Jatkoin seepraa, nyt valmiina on jo

tämänverran eli molemmat sivut. Tänään aloitin takajalkojen sisäpuolen. Tässä lähikuvassa päätä, se kun ei viimeksi ollut vielä valmis, ja kun yllä on aika pieni kuva.Olen yrittänyt löytää jonkun kivan ohjeen, jolla osallistuisin neulojien olympialaisiin, mutta en ole vielä löytänyt. Etsintä siis jatkuu.

Eilen selasin anopin vanhoja käsityölehtiä. Joukossa oli lehtiä vuodelta -77, aikas järkyttäviä juttuja on silloin neulottu ja ommeltu, mutta kaikki oli kyllä niiiiiin aikansa kuvia, ettei mitään rajaa. Oli siellä pari ihan toteutuskelpoistakin juttua. Mutta en ehkä kuitenkaan neuloisi itselleni uimapukua tai virkkaisi olkkarinmattoa tai...

Eilen samalla reissulla anoppilaan Juho pääsi ensi kertaa saunaan! Oli aika pientä mieltä liikuttava kokemus, suihku oli shokki ja sauna outo. Myös se, että äiti ja isä olivat alasti herätti ihmetystä. Onneksi lopuksi pääsi omaan kylpyammeeseen, joten jotain tuttuakin saunareissussa oli. Nyt lähden katsomaan Murhasta tuli totta, se on loistavaa neulontaohjelmaa, kun ei tartte tv:llä päätään vaivata ;).2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tuosta tulee kivan näköinen seepra!Meillä ei nukuta, kun Jaakko harjoittelee seisomista..
Sinut on haastettu ja ohjeet voi hakea vaikka täältä : http://hannankasityot.blogspot.com/

Ziina kirjoitti...

voi, minä muistan tyttäreni ekan saunakerran, hän parkui suoraa huutua kun alasti tungettiin vieraannäköisten ihmisten kanssa kaikuvaan pesuhuoneeseen ja käytettiin pienessä kuumassa kopissa. meillä vanhemmilla on yleensä silmälasit ja ilman niitä ihminen näyttää vieraalta:)