torstaina, tammikuuta 19

Pakkkkanen - siitä suomalaiset tykkkkää


Hrrr -24 astetta pakkasta. En kyennyt laittamaan Juhoa ulos nukkumaan, ajatuskin paleltaa, vaikka eilen aamupäivällä Juho nukkui tyytyväisenä pihalla ja kun otin hänet sisälle poijalla oli todella lämmin. Mutta koska hän suostuu nukkumaan sisälläkin, niin turhaa pakata kaikkia vaatteita päälle, kun voi toisen laittaa omaan sänkyynkin!

Nyt sisälläkin on vain 20 astetta, eli aika viileää, siksipä Juholla on mummin neuloma villatakki ja äitin neulomat villasukat :)


Iltapäivällä pitää lähteä rokotukseen, eli edessä on Operaatio. Aika- ja taito tehtävä: Vartion (äidin) on pakattava vauva, vaunut ja turvaistuin ensin hissiin, sen jälkeen autoon, puhuttava rauhoittavia takapenkin tutin kadottajalle, purkaa vauva ja vaunut täpötäydessä parkkihallissa ja rokotusten jälkeen sama toisin päin. *huokaus* No on siinä ennenkin onnistuttu.

1 kommentti:

Maarit kirjoitti...

Onpa mukava idea tämä "nettipäiväkirja". Oman vauvan syntymistä odotellessa ja uutta kotia sisustaessa on itselläkin käsitöitä tullut tehtyä jos jonkilaisia: ommeltu verhoja ja sohvatyynynpäällisiä, kudottu sukkaa ja tumppua ja kokeilinpa somistaa vauvanmyssyä tuolla neulahuovutuksellakin. Pari vauvan peittoa on työnalla ja toivottavasti äitiysloman alkaessa 1.2. jää aikaa vielä touhuta niin ompelukoneen kuin puikkojenkin kanssa.

Kummasti tuo iso vatsa lämmittää kun ei itse tunnu huomaavan paukkuvaa pakkasta. Sen verran kuitenkin säikähdin ajankulkua eilen, että patistin rakkaan mieheni vaunuostoksille, ja malttamattomana odotan äitiyspakkauksen saapumista. Sehän voi olla että muutaman viikon päästä on meilläkin kotiintuomisia kätilöopistolta ja jos pakkaset jatkuvat niin olisi aiheellista varautua kuljettamaan paketti kotiin hyvin pakattuna, viimalta ja pakkaselta suojassa.

Tässähän tulee kommentoidessa kirjoitettua omaakin päiväkirjaa. :)

Ps. Olen saanut nautiskella tekemästäsi imetystyynystä jo nyt odotusaikana. Sen kanssa on ihana nukkua, mutta nyt on ukko kieltänyt moisen ihanuuden, sitä kun kuulemma kuorsaa liikaa sen tyynyn kanssa, eikä mikään tökkiminen aiheuta asennonvaihtamista! :)