lauantaina, tammikuuta 28

Rästihommat tehty!

Tänään ryhdistäydyin ja ompelin 3 vaippaa valmiiksi. Ovat siis levänneet leikattuina keittiön pöydän nurkassa, jo toista viikkoa. Mutta nyt on upouusi Sammakkovaippa, joka on muuten samanlainen kuin vanhakin, paitsi että sisäpinta on fleeceä (se oli jo pesussa, joten ei kuvaa, mutta on siis samannäköinen kuin jossain alla oleva sammakko).

Toisena valmistui uusi hiirivaippa, joka eroaa vanhemmasta vain kakkastopparien verran ja viimeisin on lehmävaippa. (jonka kangas on hauskannäköinen, mutta ihan horror päästämään pienenpientä nukkaa joka paikkaan!).

Nyt piilotin ompelukoneen vaatehuoneen syövereihin, enkä ihan vähään aikaan ompele vaippoja! Niitä on kiva ommella, mutta kun niitä pitää ommella aina niiiiiiiiiiin monet, että meinaa into loppua.

Iso kiitos taas miehelleni, joka mahdollisti tämän päivän ompelut a) olemalla paljon Juhon kanssa ja b) kun mä sain viime yönä nukkua, pidin vain tissibaaria Juholle auki pari kertaa, mutta tuttihelvetti ei ollut mun vastuulla! Kiitos ja kumarrus! Taas hyvä-äiti-prosentit on taivaissa (ainakin omasta mielestä, Juho voi sitten joskus kirjoittaa oman tilityskirjan aiheesta... :) )

Tänään illalla käymme kaverin tupareissa, Juho näkee paljon uusia ihmisiä ja vanhemmat voi muistella, että mitäs se sosiaalinen elämä taas olikaan.

Ei kommentteja: